Nepotul antrenorului Braziliei, a decedat în urma unui accident rutier

Felipe-Scolari-BraziliaBucurești, 11 iunie 2014. În vârstă de 48 de ani, nepotul antrenorului Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a fost ucis într-un accident de masină, cu doar două zile înainte ca echipa Brazilei să dea startul Cupei Mondiale, a declarat marți poliția, conform The Guardian.

Poliția de autostrada din sudul statului Rio Grande do Sul a declarat că omul de afaceri Tarcisio Joao Schneider, fiul unuia dintre surorile antrenorului Scolari, a murit într-un accident marți dimineața. Ofițerul Carlos Borges a declarat pentru Associated Press că mașina condusă de Schneider s-a ciocnit cu un cap de camion pe banda opusă.

Federația de fotbal braziliană a confirmat informația, dar nu a spus imediat dacă Scolari ar fi părăsit cantonamentul echipei din afara orașului Rio de Janeiro pentru a merge acasă.

Brazilia joacă meciul de deschidere joi cu Croația, la São Paulo. Conferința de presă oficială a antrenorului este programată pentru miercuri după-amiază la stadionul Itaquerao.

Aceasta nu este prima dată când o umbră a fost aruncată peste începutul evenimentului de prezentare a acestui sport. La Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, Nelson Mandela nu a fost în măsură să participe la meciul de deschidere a turneului, deoarece stră-nepoata sa de 13 de ani, a murit într-un accident de mașină în drum spre casă de la un concert, în ajunul turneului.

Luna trecuta Scolari a trebuit să părăsească tabăra de antrenament pentru a participa la funeraliile unuia dintre frații săi.

Scolari a făcut antrenament cu echipa Braziliei marți după-amiază. Înainte de ședința de antrenament, unii jucători l-au îmbrățișat și a vorbit cu el pe scurt, inclusiv mijlocașul Oscar, fundașul David Luiz și atacantul Fred.

Federația brazilian a comunicat că Scolari a fost înștiințat despre moartea lui Schneider cu mai puțin de 20 de minute înainte de începerea antrenamentului.

Fratele lui Schneider, Darlan, a fost unul dintre preparatorii fizici din Brazilia, atunci când echipa lui Scolari a câștigat Cupa Mondială din 2002, în Coreea de Sud și Japonia.

Alexandru Neata; IMAGE: The Guardian

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.