Negoiță: Se pare că noi funcționăm mai bine după ce pierdem
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Negoiță: Se pare că noi funcționăm mai bine după ce pierdem

Dinamo-Pandurii-2-3București, 23 martie 2014. Dinamo-Pandurii, 2-3, în meciul disputat sâmbătă pe stadionul din Ștefan Cel Mare și câinii se văd nevoiți să intre la vestiare pentru a treia oară în această ediție cu înfrângere pe propriul teren.

Golurile au fost marcate de Bilinski, min 70; min 82 pentru Dinamo și respectiv Giusti, min 6; Momcilovic, min 77; Elton , min 94 pentru Pandurii.

Finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: Se pare că noi funcționăm mai bine după ce pierdem, ne mobilizăm mai bine. Și în Ghencea, meciul din campionat a venit după înfrângerea cu Viitorul. S-ar putea să fie un plus asta. Faptul că nu am reușit să păstrăm distanța care se crease în clasament, ar putea fi o problemă”.

Tehnicianul echipei Pandurii, Cristi Pustai a spus la același post TV: “Era timpul să ne mai facem pe noi înșine fericiți. Am avut un început mai puțin bun, asta este, mai există și pase mai proaste. Încă mai greșim pe fază defensivă, am făcut greșeli în zona centrală și așa am fost egalați de două ori. Unele erori au fost chiar impardonabile. Îmbucurător este însă faptul că am reușit să înscriem. Le-am spus băieților că am putea să câștigăm dacă vom înscrie la București și așa s-a întâmplat. N-am abandonat ideea de a lua trei puncte și se pare că există o lege a compensației, deoarece am continuat să credem în șansa noastră și așa am învins”.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash