Naționala de tineret a României pierde cu scorul de 8-0 în fața Germaniei

Germania-Romania-tineretBucurești, 10 septembrie 2014. Naționala de tineret a României a pierdut cu un scor categoric, 8-0, marţi, la Magdeburg, în fața echipei similare a Germaniei, în ultimul meci din preliminariile Campionatului European din 2015.

Golurile au fost marcate de Malli '1, P. Hofmann '12, Younes '16, J. Hofmann '44, '89, Schulz '63, Da Costa '80 şi Stark '86.

Selecționerul Viorel Moldovan, a declarat după meci, la Dolce Sport:"Nu pot explica un asemenea scor, nu mă așteptam, vă dați seama ce stare de spirit am în monentul de față. Când în minutul 15 e deja 0-3, resimți la nivel psihic. Nu am reușit să legăm jocul, este un alt nivel. Acum înțeleg de ce Germania este campioană mondială.

Trebuie să rămânem calmi, echilibrați, e un rezultat aspru. Sincer, aș vrea să mă ascund în momentul de față. Mă rugam să se termine jocul. La pauză le-am spus să ne organizăm, dar nu am putut face față tăvălugului. Îmi cer scuze suporterilor români în numele echipe, dar trebuie să ne asumăm rezultatul. Este o lecție severă, pe care trebuie să o învățăm"

România a început meciul în următoarea formulă de echipă: Brănescu - Bălaşa, Tîru, Boldor, S. Filip - Nedelcu, A. Creţu - Bumba, Iancu, Fl. Tănase - G. Puşcas.

Alexandru Neata; img: Bild.de

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.