căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Federatia de Minifotbal din Romania | 30 iunie 2011

Naționala Artiștilor printre favorite la Campionatul Național de Minifotbal

   
    Add to Mixx!

Minifotbal_5După Cluj în anul 2010, acum Timișoara se pregătește pentru un eveniment sportiv deosebit. Un eveniment care concretizează eforturile și activitatea a peste 25.000 de jucători legitimați la mai mult de o mie de echipe din întreaga țară. Este vorba despre Turneul Final al Campionatul Național de Minifotbal–JOMA, competiție organizată sub egida Federației de Minifotbal din România, și aflată la a cincea ediție. Cele 24 de echipe campioane ale celor 36 de campionate de minifotbal din România se reunesc în acest an la Timișoara pentru a-și disputa titlul de cea mai bună echipă de minifotbal din țară. Este un titlu de prestigiu, pentru că echipa națională de minifotbal a României este una dintre cele mai puternice din Europa, aceasta câștigând de o manieră categorică ultimul turneu european care a avut loc în Slovacia, anul trecut.

La Turneul Final din capitala Banatului participă echipe de minifotbal care provin din cele mai puternice campionate locale, dar și din campionate tinere, înființate recent.

“Va participa, astfel, tripla campioană națională en-titre, Magic Iași, căreia i se vor alătura, în cursa pentru titlu, Radical Craiova (vicecampioana naționala), echipe cu tradiție, cum ar fi, Consiliul Județean Buzău, Autoland Hosu Zalău sau Avantaje II Deva (locul 3 la ediția precedentă), dar și gazdele, reprezentate de Mav Glissando Timișoara, formație neînvinsă în toate competițiile, în ultimele 12 luni”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România. “O prezență mult așteptată este cea a Naționalei Artiștilor, unde printre protagoniști se numară Dani Oțil, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Ghedi Kamara și încă aproape 20 de artiști binecunoscuți românilor. Prezența acestei formații este mult așteptată mai ales de studentele din complexul Politehnica, unde se află terenurile de joc, Naționala Artiștilor având o tradiție din a rupe inima domnișoarelor, mai ales după frumoasa prestație de la Zalău, unde s-a disputat, anul trecut, Cupa României la Minifotbal. Acolo, vedete precum Temișan și Kamara au jucat neașteptat de bine, descurcându-se mai mult decât onorabil în fața unor echipe de minifotbal care reunesc jucători de clasă internațională”, ne-a declarat același Răzvan Burleanu.

Competiția va avea loc în perioada 01 - 03 iulie, deschiderea oficială și tragerea la sorți a grupelor urmând să aibă loc joi seara, de la ora 20.00. Duminică, la ora 12.00, se va desfășura finala mare pe care fiecare dintre cele 24 de echipe calificate: Lin & Ema Alba Iulia, Naționala Artiștilor București, Grafit Soccer Invest Bacău, FC Amicii Baia Mare, Vulturii Bistrița, S.S. Becko Brașov, Consiliul Județean Buzău, Radical Craiova, Avantaje II Deva, Atletico Abcoz Galați, Galacticii Hunedoara, Magic Difpress Iași, Terramold Iași, Expo Granit Mediaș, Ekatrust Ploiești, Oz Er Golden Roman, Roș Albaștrii Satu Mare, Cariocas Sibiu, Railex Suceava, Pandurii Târgu Mureș, Sport Klub Târgoviște, Mav Glissando Timișoara, Marix Tulcea și Autoland Hosu Zalău va lupta să și-o revendice.

Echipele vor fi repartizate în 6 grupe a câte 4 echipe fiecare, în fazele eliminatorii calificându-se ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă, precum și 4 echipe cel mai bine clasate pe locurile 3.

Sursa: Razvan Burleanu

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash