Narcis Răducan: Punctele nu se fac doar pe hârtie, trebuie să muncești
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Narcis Răducan: Punctele nu se fac doar pe hârtie, trebuie să muncești

Otelul-Gaz_Metan-1-1Bucuresti, 20 octombrie 2013. În partida din cadrul etapei a 11-a, disputată la Galaţi, intre Oţelul şi Gaz Metan, ieri seară, gazdele au fost egalate în ultimul minut de joc prin golul lui Markovici. De la Oţelul a marcat Marquinhos la 5 minute după pauză.

Cei de la Oţelul pot invoca faptul că au avut ghinion şi că numai câteva secunde îi despărţea de victorie, dar, meciul se joacă 90 minute.

Antrenorul gazdelor, afectat de rezultatul de pe tabelă, Ionuț Badea a declarat după meci la Digi Sport următoarele: “A fost o partidă care, în multe momente, ne-a fost la îndemână. Bagajul de încredere, luat la pauză, n-a ținut foarte mult. A fost un deficit pe care l-am înregistrat pe final, au fost niște momente care n-au fost gestionate cum trebuie și astea ne-au costat“.

În continuare Ionuţ Badea a mai spus: “Urma să fie un reviriment pentru noi, toate lucrurile au fost gândite astfel, dar am fost egalați în ultimele minute, după ce am avut ocazii de a închide meciul. A fost și o teamă de reușită la unii, o teamă de a nu greși la alții“.

Managerul Oţelului, Narcis Răducan a declarat: "Sunt dezamăgit. Am sperat să văd o reacție a echipei după înfrângerea de la Cluj. Am condus, este vechea noastră problemă, am făcut egal. Ceva nu e în regulă și sunt dezamăgit. Poți vorbi de noroc, de ghinion, dar nu-mi place mie asta. Luăm goluri din faze fixe, sunt probleme tehnice care nu s-au rezolvat. Punctele nu se fac doar pe hârtie, trebuie să muncești. Din păcate, nu au reușit să se adune pe final de meci și acum suferim cu toții".

Au jucat următoarele formaţii: Oțelul Galați: Simaitis - Antunes, Sîrghi, Sg. Costin, Dan Popescu - Iulian Filip - L. Iorga, Cooper, Marquinhos (Milea, 86'), Astafei (Bajenaru, 66')- Henrique (Paraschiv, 76').

Gaz Metan Mediaș: Buchta - Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean - Todea, Tahar - Al. Muntean (Llullaku, 71'), Florin Dan (Avram, 66'), Ciprian Petre - Robertson (Bud, 46').

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash