Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 August 2017

Napoli se califică în grupele Champions League, după ce a învins Nice, scor general 4-0

Nice-Napoli-0-2-play-off-UCL

Marți, pe Arena Stade de Nice, Napoli a câștigat cu scorul de 2-0, partida retur cu Nice, din cadrul play-off Champions League și se califică în grupe, cu scorul general de 4-0, a căror tragere la sorți va avea loc joi, de la orele 19:00. Golurile din manșa retur, au fost marcate în repriza secundă, de Callejón '48 și Insigne '89.

Antrenorul echipei italiene Napoli, Maurizio Sarri, a declarat după calificarea în grupele Champions League, conform cotidianului L'Equipe, următoarele: "Eliminarea din Liga Campionilor ar fi fost foarte greu de digerat, ar fi avut consecințe negative asupra motivației jucătorilor. Calificarea noastră este meritată, în ceea ce privește Campionatul pe care l-am făcut sezonul trecut. Suntem mândri, dar am jucat bine și în această seară, tragerea la sorți a fost favorabilă pentru noi și am știut cum să ne bucurăm. Nice a fost puternică."

Atacantul echipei Napoki, Lorenzo Insigne, autorul celui de-al doilea gol, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am făcut un joc grozav, ca echipă. Nice, este o echipă bună și ne-au creat unele probleme, dar am rămas întotdeauna concentrați și uniți. Sunt mândru că am auzit că unele cluburi de top (n.n. FC Barcelona) mă urmăresc. Dar în tricoul lui Napoli, am jucat bine, este ceva ce am visat mereu. Cred că jocul nostru l-am imbunatățit foarte mult, mai ales în ceea ce privește mentalitatea, sperăm că putem caștiga și trofee."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii