Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Ianuarie 2017

Napoli învinge în deplasare Milan, scor 2-1, într-un meci al etapei a 21-a

Milan-Napoli-1-2

Sâmbătă, în Serie A, Napoli câștigă meciul disputat în deplasare cu Milan, pe stadionul San Siro, scor 2-1 și pune presiune pe Juventus, ocupanta primului loc din clasament. După această victorie, Napoli este momentan la un singur punct în spatele lui Juventus.

Insigne (minutul 6) și Callejon (minutul 9), au marcat pentru Napoli, în timp ce Kucka (minutul 37), a înscris pentru Milan. De la Napoli, se remarcă atacantul belgian Dries Mertens, autorul a două pase de gol.

Neînvinsă de aproape trei luni, Napoli a avut o misiune grea pe San Siro, în fața lui Milan, echipă care se află în bună formă, fiind la a doua înfrângere pe propriul teren în această ediție de campionat.

Mijlocașul lui Napoli și autorul unui gol, spaniolul Jose Maria Callejon, a declarat după meci, la Premium Sport, următoarele: "Această victorie este valoroasă și meritată. Să joci pe San Siro, este întotdeauna dificil, dar am arătat că suntem o echipă mare și că avem mentalitate".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii