București,  30 Decembrie 2017

Napoli învinge în deplasare Crotone, scor 1-0 și termină turul Seriei A, pe primul loc

Crotone-Napoli-0-1

Pe stadionul Ezio Scida, din Crotone, în primul meci din ultima etapă a Seriei A, disputat vineri, formația locală, Crotone, condusă de pe bancă de Walter Zenga, a fost învinsă de Napoli, scor 1-0.

Prima ocazie de gol aparține echipei Napoli, în minutul 10, prin Hamsik Marek, care a șutat din 12 metri, mingea fiind deviată în corner. Peste numai 7 minute, același Hamsik Marek deschide scorul, în urma unui șut din 14 metri pe colțul lung, 1-0 pentru Napoli.

Fundașul lui Napoli, Raul Albiol a scăpat de primirea celui de-al doilea cartonaș galben, în minutul 59, din partea centralului Maurizio Mariani, după ce și-a izbit cu cotul adversarul!

IO altă mare ocazie pentru Napoli, prin Insigne care a tras puternic din afara careului, în minutul 63, iar mingea a lovit bara transversală.

Jucătorii de la Crotone, puteau beneficia de un penalty în minutul 65, la un fault produs de Mertens în careu, însă arbitrii VAR, nu au intervenit la centralul Maurizio Mariani să revadă imaginea, lucru care l-a înfuriat și pe antrenorul Walter Zenga.

Antrenorul echipei Crotone, Walter Zenga a comentat după meci, conform Corriere dello Sport, episodul reclamat la neacordarea penalty-ului, spunând: "Astăzi nu am protestat, nu spun nimic pentru că vorbesc imaginile. Am făcut un joc grozav, dar vreau să ințeleg cum funcționează Var. Daca arbitrul nu este sigur de ce a fost acolo, trebuie să obțină ajutorul Var. Din imagini pare clar că există o lovitură de pedeapsă pentru noi. Aș vrea să înțeleg cum funcționează, cine gestionează. Nu vreau să spun că nu au dat pedeapsa pentru că a fost Crotone, dar acest lucru lasă un gust amar. Cel de-al patrulea arbitru, mi-a spus că Var a făcut verificarea tăcută și că nu se impunea pedeapsă. Cred că o pedeapsă în acel moment ar fi putut redeschide cursa. Sunt foarte șocat și foarte supărat. Nu este nimic aici involuntar."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii