Napoli câștigă pentru a cincea oară Cupa Italiei
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Napoli câștigă pentru a cincea oară Cupa Italiei

Napoli-Cupa-ItalieiBucurești, 04 Mai 2014. Napoli a castigat Cupa Italiei, cu 3 - 1 împotriva Fiorentinei, o finală cu incidentele grave înaintea meciului, care a început cu o întârziere de 50 minute. Pentru Napoli au marcat Insigne, dublă şi Mertens în minutele de prelungire, iar pentru Fiorentina a marcay Vargas în a doua jumătate a primei reprize. Napolitaii au evoluat zece împotriva unsprezece, din minutul 79, datorită eliminării lui Inler, datorită cumulului de cartonașe galbene.

La finala Cupei Italiei disputată sâmbătă seara la pe stadionul Olimpic din Roma, au avut loc incidente grave înainte de meci, trei tifosi napolitani împuşcați şi răniți, iar jocul a purtat temporar această amprentă. Lorenzo Insigne, a marcat în prima parte a meciului și Napoli conducea deja 2-0 pe Fiorentina după şaptesprezece minute de joc.

Juan Vargas a relansat florentinii cu golul marcat în minutul 28. La reluarea partidei, jocul a pierdut din intensitate, dar s-a terminat puternic.

Mertens a reușit al treilea gol în timpul suplimentar, stabilind scorul final 3-1. Cu acest trofeu câștigat al Cupei Italiei, Napoli s-a alăturat echipelor Milano şi Torino cu câte cinci trofee.

Alexandru Neata, imagine Repubblica

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash