București, 09 Ianuarie 2019

Nantes, cu Tătărușanu în poartă, a învins Montpellier, scor 2-0, într-un meci restant din Ligue 1

../Imagini-dec-2019/Ciprian-Tatarusanu

Pe Stade de la Beaujoire din Nantes, în fața a 15700 spectatori, s-a disputat marți, meciul restant din cadrul etapei a 18-a din Ligue 1, dintre Nantes și Montpellier, amânat din cauza protestelor, din Franța și încheiat cu scorul de 2-0, în favoarea gazdelor. Din minutul 19, oaspeții au evoluat cu un om în minus, Gaetan Laborde, fiind ușor eliminat, pentru joc periculos.   

Portarul echipei Nantes, Ciprian Tătărușanu, nu prea a avut ce apăra, fiind menajat de apărători, având în repriza secundă o intervenție bună, după care și-a certat colegii din apărare.

Cele două goluri, au fost marcate de Waris Majeed, din pasa lui Valentin Rongier, în minutul 62 și în minutul 81, de Nicolas Pallois. După acest rezultat, Nantes, ocupă locul 11, cu 23 puncte, în timp ce Montpellier, rămâne pe locul 4 cu 30 puncte.

După meci, Vahid Halilhodzic, antrenorul echipei FC Nantes, a declarat conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Am avut unele dificultăți, am început jocul cu câteva ocazii, iar după eliminare, a trebuit să ne adaptăm, am ratat, am dominat, dar ne-am creat numai două sau trei șanse, după care, am schimbat sistemul pentru a fi mai ofensivi. Am marcat două goluri pentru o victorie frumoasă. După victoria în Cupă, continuăm, asta este bine. Din punct de vedere tehnic, nu eram la vârf și mișcările nu erau bine coordonate de lipsa pasei în adâncime. Schimburile noastre de pase au fost puțin izolate, există o mulțime de explicații. Am schimbat sistemul și a fost un succes total. Trebuie să felicităm jucătorii aceastei echipe minunate. În luna ianuarie, avem un program foarte ocupat cu șapte jocuri. Știu că trebuie să fim foarte puternici din punct de vedere fizic și mental, întrucât trebuie să jucăm la fiecare trei zile.”

De partea cealaltă, Michel Der Zakarian, antrenorul echipei Montpellier, a declarat: „După ce Gaetan Laborde a primit cartonașul roșu, un jucător important pentru noi, a trebuit să evoluăm cu un jucător mai puțin, este o rușine, am avut un început consistent în joc. Când joci mai mult de o oră în zece, este complicat. Puteam egala la șutul cu capul al lui Delort. Nantes nu a avut ocazii în prima jumătate a meciului, nu ne-au destabilizat. După aceea, când ești condus cu 2-0, au acționat diferit.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Imagini-dec-2019/Massimiliano-Allegri

Citește și: Massimiliano Allegri: De Crăciun, nu facem cadouri pentru Atalanta

A doua zi de Crăciun, programează în Serie A, etapa cu numărul 18, toate meciurile urmând a se disputa în această zi, întrucât vineri are loc ultima etapă a turului...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X