Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Martie 2017

Nainggolan: Ceea ce doare cel mai mult acum, sunt golurile primite în prima manșă

Roma-Lyon-2-1

Joi, în optimile Europa League, AS Roma a câștigat manșa secundă cu Lyon, scor 2-1, insuficient pentru a-i asigura calificarea în sferturile de finală ale competiției, deoarece în tur a pierdut la Lyon cu scorul de 4-2.

Mijlocașul echipei AS Roma, belgianul Radja Nainggolan, de 28 ani, a declarat după meci, conform jurnalului italian Tuttosport: "Există regret, pentru că eu cred că astăzi am făcut un meci bun din primul minut, am arătat dorința de a merge mai departe, ne-am dorit să înscriem și să răsturnăm rezultatul. Ne-am pus toate speranțele, dar cred că astăzi putem spune că am dovedit a fi o echipă puternică și că ne-a lipsit doar un gol pentru a ne califica."

"Este dificil să vorbim acum de rezultat, deoarece există un mare regret, ocazii au existat și încă multe. Astăzi am făcut un meci mare. Aveam de răsturnat rezultatul și am continuat să atacăm. Apoi, desigur, pentru ei au venit ocazii, pentru că am atacat cu toată echipa. Cred că astăzi mentalitatea a fost punctul nostru bun, am avut o mare dorință de a arăta că ne-am fi dorit să mergem mai departe. Dar ceea ce doare cel mai mult acum, sunt goluri primite în prima manșă. Cu toate acestea, dacă mereu vorbim despre ce sa întâmplat în trecut, devine dificil de a merge mai departe. Noi trebuie să fixăm bine acest meci și să continuăm așa", a spus în încheiere Naingolan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii