căutare personalizată

  

 
 

21 aprilie 2012

Nadia Comăneci: La Jocurile Olimpice ne punem speranţe în Ponor, Izbaşa (aparate) şi Iordache (individual compus)

Nadia_ComaneciFosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat, sâmbătă, că Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor au şanse la medalii în concursul pe aparate, iar Larisa Iordache la individual compus la Jocurile Olimpice de la Londra.

"Speranţe ne punem în Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa la medalii pe aparate, Larisa Iordache la individual compus şi echipa toată în concursul pe echipe. Întoarcerea Cătălinei Ponor a adus un aer proaspăt echipei, ea este dornică să arate unde suntem în momentul de faţă. Iar Larisa Iordache are talent, dar nu are multă experienţă deocamdată. Am văzut-o doar Larisa Iordache la American Cup în luna martie şi mi-a plăcut. Este bună, nu este fricoasă, nu intră în panică, iar asta e un lucru pozitiv", a spus Nadia Comăneci.

Ea a menţionat că săptămâna viitoare se va întâlni cu componentele lotului naţional de gimnastică al României.

"Am auzit că fetele se pregătesc foarte bine. Vreau să le văd şi să vorbesc şi eu săptămâna viitoare cu ele. Au şanse mari, concursul de la Olimpiadă este deschis. Americanii sunt foarte buni, chiar la sărituri au trei fete care fac Amânar (n.r. - săritura Amânar), aşa că vor pleca cu un punct şi jumătate înaintea celorlalte echipe, dar vom vedea", a adăugat fosta campioană olimpică.

Deşi este considerată cu şanse la medalia de bronz în concursul pe echipe, România se poate bate chiar şi pentru aur, esre de părere Nadia Comăneci.

"Medalia de bronz se spune că se decide între România şi China. Dar se pot schimba aceste lucruri, de ce să nu schimbăm noi cu Rusia, şi să concurăm noi pentru aur cu americanii? Vom afla mai multe după preliminariile pe echipe, cel mai bun loc de clasat este doi şi după aceea vom vedea", a explicat fosta gimnastă.

Surse:  www.mediafax.ro   

 
 

 

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash