Mulţescu și Contra îl incriminează pe Colțescu!
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Mulţescu și Contra îl incriminează pe Colțescu!

Petrolul-Gaz-MetanBucuresti, 30 mai 2013. După încăierările de pe gazon la partida Petrolul-Gaz Metan, 1-1, din cadrul ultimei etape a Ligii 1, ambii antrenori dau vina pe arbitrul de centru care a făcut praf meciul.

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Gaz Metan a declarat pentru Digi Sport: "Mă simt ca dracu, cum să mă simt? Trăiesc un coşmar. E incredibil cum poate fi escaladată violenţa pe terenul de fotbal. În ultimele minute m-am făcut mic în scaun şi mă uitam că dacă să vii să joci corect e o mare vină? Probabil că trebuia să ne predăm, să nu ne mai prezentăm, nu ştiam ce să mai facem? E păcat că violenţa se susţine şi de pe margine".

În continuare, Mulțescu a mai spus: "Glezna lui Bawab e în pioneze, în rest nu mai contează, că s-a terminat campionatul. Important e că s-a terminat meciul aşa cum trebuia să se termine. E incredibil cum arbitrul a putut să-şi piardă echilibrul. Deocamdată ne numărăm morţii şi răniţii şi mergem mai departe".

De cealaltă parte, Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul a decarat pentru același post de televiziune: "Am avut multe ocazii, Mediaşul a venit să încurce Petrolul în cursa pentru Europa. Meciul a fost stricat de arbitru. Am pierdut două piese foarte importanţe pentru finala Cupei. Nu ştiu de ce am fost eu eliminat. Eu am intrat pe teren ca să nu-mi mai elimne jucători.

Contra a mai spus: "Ăsta e respectul pe care îl poartă unii arbitri care toată viaţa au stricat meciuri. Oricum, sînt stupefiat de ce am văzut, de acest arbitraj"

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash