Mourinho îl înțeapă pe Benitez: Altceva decât Europa League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Mourinho îl înțeapă pe Benitez: Altceva decât Europa League

Mourinho-2014București, 19 martie 2014. Chelsea s-a calificat pentru sferturile Champions League în dauna Galatasaray cu scorul general de 3-1. Marți a învins în meciul retur cu 2-0 prin golurile marcate de Eto'o și Cahill. Antrenorul portughez după victoria împotriva Galatasaray spune: "Suntem cel mai bun club din lume, la etapele knock-out din Liga Campionilor. Balotelli? Cred că va rămâne la Milano".

Mourinho salută adversarii săi și ca de obicei, îi înțeapă fără trivialități: "Noi suntem cel mai bun club din lume, la etapele knock-out din Liga Campionilor, unde Chelsea ... nu-mi place să fiu în Europa League". Jurnaliștii de la Corriere dello Sport își pun întreabarea, cui îi este destinat mesajul Special One, unii fani cred că Benitez anul trecut cu Blues a caștigat al doilea trofeu continental și acum, cu Napoli, va juca în runda următoare împotriva echipei Porto în Europa League.

"Nu a fost ușor după prima etapă 1-1, dar față de o echipă puternică ca Galatasaray, am controlat jocul de la început până la sfârșit. Sferturi ? Să vedem ce se întâmplă." Mourinho spune despre Balotelli: . . . "Joacă într-unul dintre cele mai mari cluburi din lume" nu este în viață un moment bun pentru el, dar Seedorf poate face lucruri bune. Cred că Mario va rămâne la Milano."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash