Mourinho: "Sunt frustrat"

Jose-Mourinho-2014București, 18 septembrie 2014. Managerul lui Chelsea, José Mourinho, se plânge de lipsa de realism a jucătorilor săi, Chelsea fiind practic ținută sub control de către Schalke 04, în meciul disputat miercuri și terminat la egalitate, 1-1.

Meciul din cadrul Grupei G a Champions League, dintre Chelsea și Schalke a avut loc pe terenul echipei Chelsea din Londra, Stamford Bridge, iar golurile au fost marcate de Fabregas în minutul 11, pentru Chelsea, iar Huntelaar a egalat în minutul 62.

Antrenorul echipei Chelsea, José Mourinho, a declarat după meci: "Am avut ocazii mai mari, dar am marcat doar un singur gol. Acest lucru nu este cel mai bun rezultat, chiar dacă eu sunt frustrat. În a doua jumătate a meciului, am răspuns bine după golul egalizator al lor și nu am nimic de reprosat jucătorilor mei. Desigur, Drogba și-a făcut jocul lui. Nu este tipul să se plângă. În ceea ce privește Costa, el nu este în stare de a juca trei meciuri pe săptămână. Când el joacă un joc, are nevoie de o săptămână pentru a se recupera. Nu știu cât timp va dura, dar dacă el joacă duminică, el nu va juca miercuri. Acesta nu este încă în măsură să facă mai mult. Schalke ar putea conta pe un portar bun, o apărare bună. Felicitări, au luptat din greu pentru a păstra acest scor. "

Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a spus: "Noi nu am avut mingea mai puțin decât Chelsea. N-aș spune că am avut un joc defensiv. I-am spus jucătorilor cât de mândru am fost de ei. Avem nevoie de un pic mai multă consecvență, dar sper că vor reveni în curând o parte din accidentații noștri, care ne vor ajuta. Planul nostru a funcționat perfect. Este posibil ca i-am subestimat, dar am practicat un joc foarte bun tactic."

Alexandru Neata; img France football

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.