Montella: Un succes bine-meritat pe care l-am dorit cu orice preț
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Montella: Un succes bine-meritat pe care l-am dorit cu orice preț

Pandurii-Fiorentina-gol-EricBucuresti, 08 noiembrie 2013. Antrenorul echipei Fiorentina, Montella, este fericit pentru succesul cu Pandurii, și declară: "Trebuie să învățăm să fie mai alerți si mai concentrați în joc, nu există nici o răutate în atac»

Fiorentina a întors rezultatul în România cu Pandurii și s-a calificat pentru primăvara Champions League, deși mai sunt de disputat câte două jocuri. Montella este critic dar mulțumit: "Un succes bine-meritat pe care l-am dorit cu orice preț. În această cursă, există aspecte pozitive, cum ar fi capacitatea de a nu rezolva, dar, de asemenea, aspecte negative: de fapt, am consumat prea multă energie într-un meci pe care l-am dominat.

Trebuie ca jucătorii să învețe să fie mai rapizi si mai concentrați, nu există nici o răutate în atac. Echipa, cu toate acestea, a practicat un fotbal bun și a creat multe ocazii. Borja Valero este cel mai bun? Intrarea lui a fost crucială, dar vreau să îl felicit pe Joaquin care sa dovedit a fi un exemplu pentru toți: un jucător cu experiența sa, anul trecut, am fost la un pas de finală, ceea ce a încurajat mult coechipierii săi până în ultima secundă ".

Pandurii Tg. Jiu a condus Fiorentina timp de 85 minute, dar a fost invinsă in minutele de perelungire a partidei. A acumulat 2 puncte până în prezent. De remarcat golul de generic al lui Eric din startul partidei.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash