Montella: Nu mă plâng de arbitri, îmi apăr doar echipa
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Montella: Nu mă plâng de arbitri, îmi apăr doar echipa

Icardi-gol-cu-FiorentinaBucurești, 16 februarie 2014. Fiorentina a fost învinsă pe teren pripriu de Inter cu 2-1, într-un meci disputat în contul etapei cu nr. 24 din Serie A. A fost un meci de 6 puncte între vecinele de locuri din clasament. Fiorentina, locul 4, avea un avans de 8 puncte față de Inter, locul 5 înaintea partidei, astfel că acum s-a ajuns la numai 5 puncte între ele.

Tehnicianul echipei Viola, Vincenzo Montella a declarat după meci: "Nu a fost greu pentru a vedea ofsaid la Icard, am fi acceptat înfrângerea, am suferit mai rău din această cauză. Îmi pare rău că am pierdut două jocuri acasă, în acest fel"

Furios, Montella după înfrângerea echipei sale, Fiorentina acasă cu Inter, trimite săgeți către arbitrul meciului Damato. "Ofsaid Icard ? Mi se pare că nu a fost un episod greu de evaluat, pentru că a fost acolo în linie. Dincolo de o jumătate de metru sau un metru, este o greșeală. Și acestea sunt erori care afectează rezultatele meciurilor. Nu mă plâng de arbitri, îmi apăr doar echipa."

Montella a analizat meciul după înfrângere: "Am vrut să câștigăm? Da, am încercat pentru că am avut jocul în mână, dar apoi am primit un gol în acest fel. În cele din urmă am avut câteva șanse, prea puține pentru echipa care nu merita să piardă. În a doua jumătate a meciului, am avut jocul în mână, dar Inter este o echipă puternică și a arătat acest lucru. Cu un pic mai mult noroc am fi putut egala, dar nu am avut forța necesară."

Autorii golurilor au fost: Cuadrado, minutul 46 pentru Fiorentina, respectiv Palacio, minutul 34 și Icardi, minutul 65.

Au evoluat formațiile:

Fiorentina: Neto - Diakite, Rodriguez (62 Tomovic), Compper - Cuadrado (79 Matri), Fernandez, Pizarro, Aquilani, Vargas - Joaquin (68 Gomez) - Ilicic. Antrenor: Vincenzo Montella

Inter: Handanovic - Rolando, Samuel, Juan - Jonathan, Guarin (72 Taider), Hernanes, Nagatomo (87 D'Ambrosio) - Kuzmanovic - Palacio, Milito (55 Icardi). Antrenor: W. Mazzarri

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash