Moldova a reușit surpriza Grupei G, plecând neînvinsă de la Moscova

Fabio-Capello-2014București, 13 Octombrie 2014. Echipa națională a Moldovei a reușit surpriza Grupei G a preliminariilor UEFA EURO 2016, reușind duminică, un 1-1 în deplasare, pe stadionul Otkrytie Aren din Moscova.

Golurile au fost marcate de Dzyuba din penalty în minutul 73 pentru Rusia, pentru ca numai după un minut, Epureanu aduce egalarea pentru Moldova.

Antrenorul echipei Moldova, Alexandru Curtianu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, după meci, următoarele: "Cum era de așteptat, jocul a fost greu. Cel mai important lucru pentru noi a fost de a construi o echipă și de a construi un nou joc de strategie, atât în apărare cât și în atac. Astăzi am avut o dorință foarte puternică de a obține un rezultat bun".

Fabio Capello, antrenorul selecționatei Rusiei a declarat: "Știam înainte de joc că adversarul este întotdeauna o provocare și are o forță mare. Am marcat din penalty, dar, din păcate, am permis adversarul să egaleze. Oaspeții s-au apărat cu zece oameni și în atac au jucat bine. Am pierdut două puncte", conform Championat.com.

Întrebat de un ziarist, că înainte de meciul cu Suedia sunt zvonuri despre un ultimatum pentru a rămâne în continuare la cârma echipei Rusiei, Capello a răspuns: "De unde ai această informație?" Răspunsul ziaristului: "Acest lucru a fost raportat de către mai multe instituții mass-media". Capello spune: "Nu am citit despre asta".

După 3 etape în grupa G, Rusia a acumulat 5 puncte și se clasează pe locul secund, în timp ce Moldova a reușit un singur punct și se află pe locul 4.

Alexandru Neata; img:  Championat.com.

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.