Modovan: De multe ori, în viață dacă nu riști, nu câștigi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Modovan: De multe ori, în viață dacă nu riști, nu câștigi

Viorel-Moldovan-RapidBucurești, 19 Aprilie 2014. Rapid București a reușit să câștige meciul din prima etapă play-off în deplasarea de la Clinceni pe o ploaie torențială, cu 2-1. Victoria este deosebit de importantă pentru Rapid, întrucât FC Clinceni este una dintre cele trei echipe care și-a depus dosar de licențiere pentru Liga 1.

După meci, antrenorul echipei giuleștene, Viorel Moldovan a declarat la Digi Sport următoarele: "A fost un meci special, care s-a disputat în niște condiții speciale. A văzut toată lumea cum a arătat terenul și care au fost condițiile de joc, cum a fost și vremea. Important este că am luat toate cele trei puncte, foarte importante în economia acestui sistem de play-off. 

Astăzi am văzut un Rapid bine așezat în teren și foarte determinat, cu o interpretare a jocului excelentă. Păcat că am luat acel gol, dar se întâmplă. Am revenit însă și apoi am avut forța de a câștiga acest joc, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult.

Vasile are o problemă mai veche. L-am schimbat și pentru că trebuia să risc. Ori la bal, ori la spital! Am riscat totul astăzi, mai ales după primirea golului am evoluat foarte ofensiv și am avut cam toți atacanții pe teren. De multe ori, în viață dacă nu riști, nu câștigi!  

Eu am mare încredere în potențialul lor, de multe ori am fost bulversați de această situație existentă în prezent. De multe ori, starea de spirit a fost foarte alterată, dar am reușit să o rezolvăm, ușor-ușor. Sper ca această victorie să formeze un grup solid și să nu ne oprim decât după ce vom promova".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash