București, 10 Septembrie 2018

Mladen-Krstajic: „Am analizat românii, este o echipă cu jucători rapizi și agresivi, dar vrem să câștigăm”

Mladen-Krstajic

Managerul echipei naționale de fotbal a Serbiei, Mladen Krstajic, a anunțat schimbări în meciul împotriva selecționatei României, ce va avea loc luni, pe stadionul Partizan din Belgrad, începând cu orele 21:45. Partida va fi transmisă în direct de televiziunea PRO TV, fiind arbitrată de o brigadă din Rusia, având la centru pe Vladislav Bezborodov.

După prima etapă din Liga C, grupa a 4-a, în care Serbia a învins în deplasare Lithuania, scor 1-0, România reușise numai un rezultat de eglitate cu Muntenegru, Serbia are 3 puncte, România și Muntenegru, câte un singur punct.

Selecționerul Serbiei, Mladen Krstajic, a declarat cu o zi înaintea confruntării cu România, conform ziarului electronic din Serbia, Sportske, următoarele: „Mâine vom juca împotriva României și vom avea o partidă mult mai dificilă decât cea cu ​​Lituania. Cu siguranță va fi dificil, un motiv este că am jucat vineri seara, astfel încât jucătorii au avut doar două zile pentru a se recupera. Cu toate acestea, acest lucru nu este un alibi și sunt sigur că vor da maximum. Vor fi schimbări, pentru jocul de mâine, am odihnit în mod deliberat unii jucători în meciul cu Lithuania, iar unora dintre ei, le-am dat o șansă de a-și arăta calitatea. Avem și unii jucători ușor accidentați, cum ar fi, Milan Rodic, Nenad Krtičić, Nemanja Matic, Jagoš Vukovic Nikola Milenkovic.”

„Am analizat românii, este o echipă care, cu noul antrenor Cosmin Contra, au jucători mai rapizi și mai agresivi, dar vrem să câștigăm, mai ales că vom juca acasă”, a spus în încheiere Mladen Krstajic.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gaz-CFR-0-0-et-6

Citește și: După egalul de la Mediaș, CFR Cluj pierde prima poziție în clasamentul Ligii 1

Tactica antrenorului echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, în partida cu Gaz Metan, disputată duminică, în cadrul etapei a 6-a, din Liga 1, s-a dovedit...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X