București, 30 Noiembrie 2015.

Mirel Rădoi demisionează, din conducerea tehnică a echipei Steaua

Mirel-Radoi-demisioneazaDupă eșecul cu Astra, scor 1-0, înregistrat duminică pe terenul "propriu", de la Pitești, Mirel Rădoi și-a anunțat demisia din conducerea tehnică a echipei Steaua.

Mirel Rădoi a ieșit cu declarația de demisie, la postul TV Digi Sport, după ce antrenorul din acte, Țiți Dumitriu, declarase cu câteva minute înainte că Mirel Rădoi nu își va da nicio demisie.

Iată ce a declarat Mirel Rădoi, la peste o jumătate de oră de la finalul meciului Astra: "Am luat hotărârea de a nu mai continua, așa că o fac și public acum. Îmi asum toată răspunderea pentru tot ceea ce s-a întâmplat până acum la Steaua și cred că este momentul să ne despărțim".

Întrebat de ziariști de ce a luat această decizie, Mirel Rădoi a spus: "În primul rând, rezultatele de până acum, ori așa cum este filozofia pe care noi o avem, dacă vedem că nu sunt rezultate, nu merge, ne asumăm această responsabilitate".

"Am rugat staff-ul să rămână în continuare, pentru ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele după plecarea mea, pentru că este o perioadă prea scurtă până la următoarea partidă și să nu creăm și mai mare "debandadă" la echipă", a mai spus Rădoi.

Mirel Rădoi a spus că: "Indiferent ce se întâmpla în această seară, luasem decizia de a renunța. Am hotărât să vin și la această partidă, tocmai pentru a nu crea probleme. Deocamdată Steaua are șanse pentru play-off, care este obiectivul nr. 1. După pauza de iarnă, cu o pregătire bună, cu un lot bun pe care îl avem și cu câteva plombe să spun așa, în calitate ca și suporter stelist, vom reuși poate ca după play-off, câștigarea campionatului, fiind realizabilă. Sper ca jucătorii, începând de miercuri, să aibe o cu totul altă evoluție și să câștige".

"Sper ca acești antrenori mari, care tot apar la televizor și se dau steliști, sper ca ei să vină și să ajute echipa, așa cum au mai fost chemați, dar au cerut 25000 euro/lună. Sper ca ei să arate cât de steliști sunt și să vină să antreneze Steaua, nu doar pentru bani", a mai spus Rădoi.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.