București, 15 Iunie 2019

Mirel Rădoi: Jucătorii trebuie să se autodepășească la acest Campionat European

../Imagini-005-2019/Mirel-Radoi

Tricolorii U21, aflați în cantonamentul din Italia, au efectuat vineri un ultim antrenament în locația de la Bagno di Romagna, urmând ca sâmbătă să se deplaseze în orașul Forli din apropiere de Cesena, unde vor fi cazați pe toată durata turneului final, la Grand Hotel Forli.

Vineri, s-a alăturat lotului și portalul Cătălin Căbuz. Denis Drăguș s-a accidentat joi, având o fractură de calcaneu, fiind chemat de urgență din țară.dinamovistul Ricardo Grigore.

Antrenorul reprezentativei U21 al României, Mirel Rădoi, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, după antrenamentul de vineri, conform site-ului frf.ro, următoarele: „Drăguș are o afecțiune la călcâi și ca să fim siguri că nu este ceva foarte grav, s-a dus cu medicul echipei să facă încă o investigație. Încă nu știm dacă este de la o lovitură sau de la o pereche de ghete. Se apropie meciul cu Croația și trebuie să fim în formație completă și va fi foarte greu după aceea, pentru că deja am lucrat anumite lucruri tactice. Asta nu înseamnă că dacă cineva se va accidenta sau va avea o problemă destul de gravă, nu vom apela la altcineva. Ne-am confruntat cu ceva probleme din punct de vedere fizic, cu jucătorii care au fost la echipa mare, Jucătorii au răspuns destul de bine la antrenamentele puternice. Ne așteptam la o stare de oboseală pe care să o acuze astăzi și mâine. De aceea, astăzi am făcut un joc școală, iar după amiază va fi o perioadă de recuperare. Nedelcearu nu are nicio problemă cu folosirea măștii, chiar și la duel aerian nu sa ferit să bage capul, nu-l afectează la vederea periferică.”

”Deja jucătorii trebuie să se obișnuiască cu spiritul de competiție, pentru că mai avem foarte puține zile și nu trebuie, dacă ne-am calificat la Campionatul European, simpla noastră prezență este de ajuns! Nu, nici eu și nici ei, nu ne mulțumim doar cu asta. Așa cum am lucrat în ultimele zile, oricărui adversar îi va fi dificil contra României. Este realist obiectivul să ne calificăm în semifinale, pentru că avem un lot și o generație, care poate să facă o astfel de performanță. La acest moment, noi avem cele mai puține absențe, cea a lui Răzvan Marin, lucru care poate fi un avantaj. Diferența o va face intensitatea jocurilor de la campionatul european. Jucătorii trebuie să se autodepășească și trebuie să o facă”, a mai spus în încheiere, Mirel Rădoi  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Steaua-Progresul-2-0

 

Citește și: Play-off Liga a 4-a ǀ Steaua învinge Progresul, scor 2-0 și rămâne pe primul loc al clasamentului

Joi, în etapa a 2-a, din play-off-ul Ligii a 4-a București, Steaua câștigă mult mai greu decât arată scorul de 2-0, meciul cu Progresul 2005 și își păstrează prima poziție...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X