București, 20 Februarie 2018

Mirel Rădoi: Dacă Lazio va alinia echipa de bază, eu cred că Steaua va avea probleme mari

Mirel-Radoi-febr-2018

Într-un interviu acordat marți, la postul de televiziune Telekom Sport, fostul antrenor și jucător al clubului FCSB, Mirel Rădoi a vorbit despre șansele echipei FCSB în returul cu Lazio de joi și despre portarul Andrei Vlad, care a fost criticat de finanțatorul George Becali după meciul cu Dinamo, cu toate că, a apărat bine în partida cu Lazio din manșa tur de pe Arena Națională.

Despre jocul retur de la Roma cu Lazio, Mirel Rădoi a spus: „Eu spun că nu s-a terminat și greul deabia acum începe. Era normal ca la București, Lazio să nu alinieze cea mai bună garnitură, pentru că obiectivul lor principal în Serie A, este clasarea în primele patru echipe, pentru a accede în Champions League. În aceste condiții, la Roma, meciul va fi mult mai greu și dacă Lazio va alinia echipa de bază, eu cred că Steaua va avea probleme mari. Să nu uităm totuși că, în meciul tur, Steaua putea face 2-0, prin acea ocazie a lui Budescu, dar la fel de bine, să nu uităm că Lazio jucând doar cu 4 titulari a avut trei ocazii clare și atunci, balanța nu este în favoarea Stelei. Prin prisma rezultatului din tur, ei trebuie să fie la fel de curajoși cum au fost în prima manșă. Dacă Steaua se va gândi că are un rezultat pe care va încerca să-l conserve, eu cred că va da posibilitatea lui Lazio să își desfășoare jocul pe care-l vrea, cu posesie îndelungată și Steaua va avea probleme.”

În legătură cu portarul Andrei Vlad, Mirel Rădoi a declarat: „Din punctul meu de vedere sunt normale greșelile pe care le-a făcut. Înainte de toate, este portar și este supus greșelilor la fiecare fază, pentru că după el nu mai poate apăra nimeni, în spatele lui nu mai există nimeni decât plasa. Mi se pare puțin inexplicabil, după ce a fost omul meciului cu Lazio, ca după trei zile, făcând o greșeală, să fie îndepărtat într-o manieră în care îmi este greu să explic așa cum a făcut-o patronul Stelei. Trebuie să i se dea credit în continuare și cu siguranță va mai greși. Va greși și la 19 ani și la 25 de ani. Să nu uităm că Niță, la fel a avut o ezitare în returul anului trecut cu CFR Cluj, la meciul cu Viitorul, la fel. Eu cred că este afectat în primul rând de criticile patronului și evident că, văzând și acest transfer pe ultima sută de metri, din titular să ajungi acum al treilea portar. Probabil că ei știu mai bine ce este de făcut acolo, decât noi toți.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii