../Imagini-05-2020/mircea-rednic.jpg

Mircea Rednic, după tragerea la sorți a semifinalei Cupei: Mi-aș fi dorit să cădem cu Dinamo

București, 11 Iunie 2020

Miercuri la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, iar sorții au decis ca Dinamo să se confrunte cu FCSB, în timp ce, Sepsi Sfântu Gheorghe, cu Poli Iași. După cum se observă, semifinala dintre Dinamo și FCSB, reprezintă „adevărata finală”, cu două echipe cu tradiție în Cupa României, așa cum a declarat fostul component al echipei Steaua, Marian Aliuță, prezent în studioul televiziunii PRO X, după tragerea la sorți.

După tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, antrenorul echipei Politehnica Iași, Mircea Rednic, a ținut la sediul clubului ieșean o conferință de presă, în care a expus nemulțumirea legată de condițiile impuse după pandemie, iar în continuare a vorbit de adversara Sepsi, cu care a căzut la tragerea la sorți.

Nemulțumit de noile reguli impuse după pandemie, Mircea Rednic a declarat: „Suntem obligați, noi trebuie să respectăm regulile, dar sunt un pic surprins când văd ce se întâmplă în jurul meu, văd ce se întâmplă pe la Mare, chiar sunt lucruri pe care eu nu le înțeleg. Ni se cer să păstrăm distanța, măști și ce-am văzut în week-end-ul acesta, chiar am rămas surprins. Atunci, dacă se întâmplă ce se întâmplă, de ce nu ne-am gândit să lăsăm și suporterii să vină la meci, într-o proporție de 20%, 30%. Capacitatea stadionului nostru are 12 mii de locuri, ar putea să stea la 4 scaune unul de celălalt, pentru că se poate, dacă vrem. Alții, au început direct cu suporteri în tribune. Și pentru mine nu a fost ușor, este ceva nou, am încercat să ne adaptăm, să vedem acum la jocuri. Important este ca noi să ne gândim la puncte, în nici un caz să ne gândim să facem un joc spectaculos.”

„Mi-aș fi dorit să cădem la sorți cu Dinamo, dacă nu, s-ar putea să ne întâlnim în finală. Ne dorim foarte mult să ajungem în finală. Sepsi este o echipă solidă, bine organizată, o echipă fără probleme. Avantajul echipei noastre este că am jucat de două ori cu ei, mai jucăm și al 3-lea meci, tot la ei. Am pierdut în minutul 86 și am făcut un egal în playout. Șansele sunt 50-50%, să vedem după primul meci. Sper ca meciul doi să putem să-l jucăm cu suporteri și atunci șansele sunt mult mai mari. Important ca în meciul tur să nu luăm gol și dacă se poate să dăm gol”, a spus Mircea Rednic în încheiere.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X