Mircea Rednic a fost instalat oficial la CFR Cluj, pentru un sezon
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Mircea Rednic a fost instalat oficial la CFR Cluj, pentru un sezon

mircea-rednic-001Bucuresti, 14 iunie 2013. În cadrul conferinței de presă susținute de Mircea Rdnic, a fost intrebat de ziariști în legătură cu o declaratie pe care a dat-o cu puțin timp înainte, potrivit căreia singura echipă din Cluj pe care o va antrena este Universitatea Cluj, Mircea Rednic a spus: "Nu mai contează ce am spus. Eu am mai spus că nu mai vin in România și am venit. Un singur lucru este clar, singura echipă pe care nu o antrenez în România este Steaua, în rest sunt profesionist și merg unde se vrea performanta."

În continuare, Rednic a mai spus "Există calitate și avem ca obiectiv câștigarea campionatului. Jucătorii importanți trebuie să ramână, dar asta voi decide eu in funcție de cum se vor comporta în perioada de pregătire. În momentul de față, nu e nevoie de transferuri, vom vedea mai târziu și sunt multumit de lot."

Cu privire la faptul că CFR Cluj nu joacă în cupele europene în această toamnă, Mircea Rednic a spus: "Mie nu îmi convine că CFR nu joacă în cupele europene. Chiar mi-am dorit ca CFR să joace, dar aşa o să am mai mult timp să pregătesc echipa pentru campionat".

"Pentru mine obiectivele sunt clare, campionat, Cupa si echipa sa joace fotbal. Cred ca am fost ales pentru ca am experienta, am facut performanta in Romania, stiu cam ce trebuie sa fac. Aceleasi echipe raman favorite pentru a castiga campionatul. E vorba de Steaua, Petrolul, Vaslui, Astra. Acum am intrat si noi in cursa", a declarat Mircea Rednic.

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash