Mircea Lucescu este nemulțumit de arbitrajele din Champions League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Mircea Lucescu este nemulțumit de arbitrajele din Champions League

Mircea-LucescuBucurești, 25 decembrie 2013. După ce a terminat pe poziția a treia în Grupa A, din această ediție a Champions League, antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu se plânge de prestația arbitrilor cu privire la maniera de arbitraj, în special când sunt trimiși să arbitreze echipe din Estul Europei.

Astfel, Mircea Lucescu a declarat la Dolcesport următoarele: "În 10 ani de Champions League am avut doar două penalty-uri. Unul cu Braga cînd deja avea 2-0 şi altul cu APOEL cînd nu mai conta. Întotdeauna s-a greşit numai in favoarea echipelor din Vest. Întotdeauna momentele delicate au fost judecate în favoarea vesticilor.

Este o problemă pe care am ridicat-o la UEFA. Aşa nu se mai poate. Anul acesta am avut penalty clar cu Manchester United şi nu s-a dat. Ne-am dus la Leverkusen, le-a dat un penalty care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. La returul cu United, Evans l-a luat în braţe şi l-a aruncat pe Stepanenko într-o parte ca să-şi creeze spaţiu.

Sîntem trataţi precum echipele din lumea a treia de arbitrii din Vest. Iar cînd sîntem arbitraţi de oameni din Est, ei se comportă ca nişte oameni care le datoreaza carierele celor din Vest. Din păcate, lucrurile stau în felul acesta".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash