Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Iulie 2016.

Mircea Lucescu: Când ai astfel de branduri, trebuie să le ajuți să iasă din impas

Mircea Lucescu Mircea Lucescu, fostul antrenor al echipei Rapid, al anilor '90, a comentat într-un interviu acordat sâmbătă postului TV Digi Sport, situația actuală cu care se confruntă echipa, privind falimentul.

Actualul antrenor al echipei ruse Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu a declarat: "Atât de rău îmi pare de situația în care se află această echipă, este o problemă politică dincolo de cea sportivă, pentru că, atunci când ai astfel de branduri, trebuie să le ajuți să iasă din impas, să le ajuți să scoată capul la suprafață".

În continuare, Lucescu a mai spus: "Cel mai rușinos lucru în fotbal nu este să retrogradezi, cel mai rușinos este falimentul. În perioada când eram la Rapid, George Copos a făcut eforturi, a cheltuit bani, a construit Centrul de Pregătire, a fost permanent în spatele acestei echipe".

"Când a început să fie contestat, sigur că în momentul acela lucrurile au luat-o razna. Au venit alții, care au crezut că numai prezența lor acolo, poate să determine Rapidul să obțină rezultate și uitați unde s-a ajuns. Când ai un astfel de om trebuie să-l înconjuri cu toată dragostea și să faci tot ce este posibil să-l ții", a spus în încheiere Mircea Lucescu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.