București, 14 August 2019

Minunea de care pomenea Dan Petrescu a venit! CFR se califică în play-off-ul Champions League

../Imagini-007-2019/Celtic-CFR-3-4

Campioana României, CFR Cluj a reușit marți o performanță deosebită, eliminând campioana Scoției, Celtic Glasgow, scor general 5-4 și se califică în play-off-ul Champions League, unde va întâlni pe Slavia Praga.

Pe Celtic Park, CFR pornea cu șansa a doua, întrucât rezultatul din tur de 1-1, nu o avantaja și se cunoștea forța echipei britanice, mai ales în jocurile disputate pe propriul teren. Cu toate acestea, Billel Omrani, omul meciului și golgheterul la zi al Champions League, a reușit o dublă, în minutele 74 (pen) și 80, fiind și coautor la golul marcat de Ciprian Deac, în minutul 27. George Țucudean, introdus după pauză, a reușit să marcheze golul victoriei în ultimul minut al prelungirilor meciului, cu o execuție fantastică. Pentru Celtic, au marcat Forrest, minutul 51; Edouard, minutul 61 și Christie, minutul 76.

După meci, antrenorul echipei Celtic, Neil Lennon, a declarat, conform BBC Sport, următoarele: „Golurile pe care le-am primit sunt nebunești. Nu avem decât să ne învinovățim. Dacă nu faci elementele de bază suficient de bine, din punct de vedere defensiv, atunci la acest nivel, fotbalul te pedepsește.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat în exclusivitate pentru site-ul Digi Sport, următoarele: „Suntem toți fericiți și mândri. Am reprezentat România cu cinste. Sunt mulțumit că am închis gura celor care au spus că nu am câștigat campionatele pe merit. Avem o echipă fantastică și suntem cei mai buni din România. M-am întors pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio șansă. Le-am spus că trebuie să facem presing sus, altfel, nu aveam nicio șansă”.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Sepsi-FCSB-0-0

 

Citește și: După egalul cu Sepsi, FCSB ocupă locul 6 în clasament, după două etape

Luni, în ultima partidă a etapei a 2-a, Sepsi OSK, a întâlnit pe propriul teren vicecampioana en-titre FCSB, rezultatul final fiind 0-0. După acest scor, FCSB...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X