București,  28 Decembrie 2017

Milan, a doua echipă calificată în semifinalele Cupei Italiei

Patrick-Cutrone_nr-63

În fața a 50 mii spectatori, prezenți la meciul disputat miercuri, pe stadionul Giuseppe Meazza, din sferturile de finală ale Cupei Italiei, Milan reușește să elimine după 120 de minute de joc Inter, scor 1-0 și să se califice în semifinale.

Cea mai controversată fază a meciului a fost la poarta lui Milan, în minutul 23, contrar cursului jocului, gol anulat lui Inter pe motiv de offsaid. Dintr-un corner, Skriniar prelungește cu capul, Perisic se află în ofsaid și portarul Donnarumma, deviază cu piciorul în propria poartă. Arbitrul de centru Marco Guida, nu a validat golul, a așteptat comentariul prin cască de la arbitrii video și a indicat lovitură liberă din fața porții lui Donnarumma, pentru Milan.

În minutul 60, asistăm la cea mai mare ocazie pentru Inter, la primul șut pe spațiul porții, prin Joao Mario, care reia din 6 metri și portarul Donnarumma salvează cu un reflex de excepție! La poarta cealaltă, peste numai 5 minute, Bonaventura trimite cu capul din plonjon, cu poarta goală, pe lângă spațiul porții, la o respingere în față a portarului Handanovic. Milan este aproape de deschiderea scorului, în minutul 80. Din fază fixă, Suso trimite în bara transversală, la vinclul porții!

După primele 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0, fiind nevoie de prelungiri. În prima repriză a prelungirilor, minutul 104, din pasa excelentă a lui Suso, Patrick Cutrone, în vârstă de 19 ani, deschide scorul cu un șut din 7 metri, scăpat la limita ofsaid-ului.

După Lazio, calificată deja în semifinalele Cupei, Milan este a doua echipă calificată. Celelalte două partide din sferturile Cupei Italiei se vor disputa pe 2 și 3 Ianuarie 2018.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii