Milan - Bologna 1-0: decis de capodopera lui Balotelli
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Milan - Bologna 1-0: decis de capodopera lui Balotelli

SuperMarioBucurești, 15 februarie 2014. AC Milan învinge Bologna cu 1-0 prin golul de excepție marcat de Mario Balotelli. Rossoneri au găsit cu greu spațiile necesare pentru a învinge echipa lui Ballardini, bine așezată în teren, compactă în apărare. Nu prea le-a ieșit jocul celor de la Milan, prea multă confuzie în teren.

Așadar, a sosit și darul de Ziua Îndrăgostiților pentru Mario Balotelli și ai săi fani, marcând cu o torpilă de la 35 metri, în minutul 86, aducând trei puncte echipei sale și liniștea necesară înaintea confruntării cu Atletico Madrid în Liga Campionilor, conform Reppublica. Meciul cu Atletico Madrid are loc miercuri la Milan, de la orele 21:45

"SuperMario", a declarat pentru Sky următoarele: "Am tras și m-am uitat la portar și din fericire mingea a avut efect spre interior. Despre viața mea privată, aș vrea să nu mai fiu atacat prea mult".

După acest rezultat din etapa a 24-a, Milan se află pe locul 10 cu 32 puncte iar Bologna rămâne pe locul 16 cu 21 puncte în Serie A.

Au evoluat următoarele formații:

Milan: Abbiati, De Sciglio, Zaccardo, Sucursale, Constant, De Jong (63' st Muntari), Montolivo, Kaka (80' Poli), Honda ( 66' Pazzini), Taarabt, Balotelli. Antrenor: Seedorf.

Bologna: Curci, Antonsson, Natali, Mantovani, Garics (88' Moscardelli), Christodoulopolous, Perez (89' Friberg), Khrin, Morley, Bianchi, Cristaldo (80' Laxalt). Antrenor : Ballardini.

Spectatori : 29 631 pentru un venit de 694,711 .

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash