București, 22 Decembrie 2017

Mijlocașul Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani a semnat cu FCSB, pentru o perioadă de cinci ani!

Olimpiu-Morutan-FCSB

Mijlocasul Olimpiu Moruțan, de la FC Botoșani, în vârstă de 18 ani, a ajuns joi la un acord cu FCSB, pentru o durată de 5 ani, care va începe din vara anului viitor. Până atunci va evolua la FC Botoșani și nu va face parte din echipă într-o eventuală confruntare cu FCSB, dacă va prinde play-off-ul.

La ieșirea de la negocieri, Olimpiu Moruțan, a răspun jurnaliștilor prezenți, spunând: „Au durat discuțiile, dar până la urmă ne-am înțeles și sunt foarte fericit. Orice jucător își dorește să joace la o echipă foarte mare din România. A venit o ofertă și de la Șahtior, dar am renunțat. Am ales Steaua și am ales cu sufletul. Față de Șahtior, Steaua îmi poate oferi o rampă de lansare foarte mare.”

În continuare, Moruțan a mai spus: „Am vorbit și o să rămân până în vară la Botoșani. Până la vară, o să mă antrenez foarte bine, să-mi ajut și echipa de la Botoșani și eu zic că o să fie foarte bine pentru viitorul meu. Nu am nicio presiune, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ și să-mi fac treaba cât mai bine. Nu o să joc împotriva Stelei, pentru că am în contract o clauză.”

Întrebat dacă există o clauză de reziliere, Moruțan a spus în încheiere: „Ați văzut și dumneavoastră, 70 milioane de Euro! N-am cuvinte să spun, dar asta este clauza.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii