București, 08 August 2018

Mihai Teja, antrenor Gaz Metan: „Fortes ar trebui să mai rămână la Gaz Metan”

Mihai-Teja-Gaz-Metan

Antrenorul echipei Gaz Metan, Mihai Teja, care a reușit o victorie cu echipa sa, în meciul cu Dinamo, scor 3-2, una dintre cele mai frumoase partide ale etapei a 3-a, a fost intervievat telefonic, marți seara la televiziunea Digi, iar întrebarea principală a fost cea legată de un eventual transfer la FCSB, al fotbalistului portughez Carlos Fortes, care a reușit câte un gol în cele trei etape.

Mihai Teja, a declarat următoarele: „Da, dacă este bine pentru club și jucător. Noi, deocamdată suntem un club mic și în insolvență, vă dați seama că orice vânzare de jucător, ne-ar salva, am ieși din insolvență și cred că acesta este obiectivul clubului. Eu cred că, Fortes ar trebui să mai rămână la Gaz Metan, cel puțin până în iarnă, să-și facă treaba foarte bine aici, să arate foarte bine, să aibe continuitate, să dea goluri în continuare, după care poate să plece pe bani mai mulți. Noi nu știam de posibilitatea unei eventuale plecări, nici nu s-a pus problema. Nu știu dacă are vreo clauză. Dacă ar fi ofertă foarte bună, probabil că, clubul ar fi dispus să-l vândă. Fortes aparține și de Braga, întrucât are niște procente, nu știu exact.”

„Fortes acum, este un fotbaist important pentru mine, pentru că a mai slăbit și vreo 2-3 kg, mai are de slăbit vreo două, dar are calități extraordinare, are numai 23 de ani și pentru noi este foarte important. Dacă va avea continuitate în evoluții, va fi mult mai bun”, a spus în încheiere Mihai Teja.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Viitorul-Dunarea-0-1

 

Citește și: Debut cu victorie al Dunării Călărași în Liga 1, scor 1-0, în deplasare cu FC Viitorul

La prima apariție pe prima scenă a forbalului românesc, Dunărea Călărași a reușit duminică o victorie prețioasă în deplasare, pe terenul echipei FC Viitorul...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X