Mihai Stoichiță: În fiecare zi, fiecare lot național de fete, băieți, juniori, beneficiază de dialoguri directe

București, 07 Mai 2020

../Imagini-04-2020/Mihai-Stoichita.jpg

Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a fost miercuri în direct la televiziunea Digi, prin intermediul Zoom, cu detalii privind activitatea fotbalistică pentru perioada pandemiei.

Mihai Stoichiță a precizat că activitatea la nivelul FRF nu a fost întreruptă, spunând: „De la începutul pandemiei, am intrat într-un program de lucru, fiind în contact în teritoriu cu jucătorii de la Echipele Naționale, cu antrenorii care dau jucători la Echipele Naționale de juniori. Mirel Rădoi ține legătura și cu antrenorii de la prima ligă, la fel și Adi Mutu. Programul prin videoconferițe folosit se numește footbal management skills. Este un program în care, în fiecare zi, fiecare lot național de fete, băieți, juniori, beneficiază de dialoguri directe cu antrenori, cu specialiști din domeniul medical, cu psihologi și primesc sfaturi, programe de pregătire, modul de nutriție.”

Legat de acest subiect, Lucian Sănmărtean, manager sportiv al loturilor de juniori, a declarat conform site-ului oficial al FRF următoarele: „Este o perioadă pentru care nimeni nu se poate pregăti dinainte. Suntem în contact cu jucătorii, cu cluburile pentru a împărtăși din expertiza noastră și a depăși cu bine această situație. Este important ca jucătorilor să le fie alimentată disciplina pentru a putea reveni mai ușor în programul normal, iar antrenorii să aibă toate informațiile pentru a-i ajuta în acest parcurs”.

Conform aceleiași surse, Ionuț Stancu, antrenor în cadrul centrului de copii și juniori al Universității Craiova, a spus: „Este bine ca în această perioadă să discutăm cu alți oameni de fotbal, să acumulăm informații și să dezbatem cele mai bune soluții. Am discutat diferite teme cu antrenori de la loturi, cu directorul tehnic al FRF și membrii Comisiei Tehnice, împreună ne putem ajuta unul pe altul. M-am bucurat să îl văd și pe Mirel Rădoi discutând cu cei mai tineri fotbaliști, acest lucru îi va motiva în această situație”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X