căutare personalizată

  

 
 

30 aprilie 2012

Mihai Stoica: Nu sunt mulţumit cu acest punct, dar la cum am jucat rezultatul este echitabil

MM_StoicaManagerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat după remiza din derbiul cu Rapid, scor 1-1, că nu este mulţumit de punctul obţinut, dar având în vedere prestaţia jucătorilor stelişti rezultatul este echitabil.

"La cum am jucat, rezultatul este echitabil. E puţin mai mult decât un meci egal pentru noi, pentru că am termina înaintea lor dacă am fi la egalitate de puncte cu Rapid. E complicată în continuare situaţia, un mare câştig pentru noi e faptul că ne-am recuperat jucători importanţi. Nu ţinem cont de numele adversarilor, dar sunt opţiuni. Nu sunt mulţumit cu acest punct, dar nu pentru că am fi meritat mai mult. Conduci, la prima ocazie marchezi, te aştepţi să fie ziua ta, însă n-a fost aşa.... Dar un e niciun jucător de condamnat pentru că atitudine au avut. Mă bucur că din 2004 am reuşit cu echipele la care activez să plec neînvins din Giuleşti. N-am pierdut şi avem două puncte în spatele Rapidului şi un rezlutat direct favorabil. Rapid are mai mari şanse la titlu decât CFR şi Dinamo ", a spus Stoica la Digi Sport.

Mihai Stoica s-a declarat mulţumit de prestaţia brigăzii cehe conduse de Miroslav Zelinka şi nemulţumit de arbitrajele de care au beneficiat echipele rivale în această etapă. "E de apreciat arbitrajul, pentru că atmosfera a fost aprinsă, însă brigada de arbitri a reuşit să menţină un echilibru. Nu cred că o echipă se poate considera nemulţumită de maniera de arbitraj. (...) Aseară am văzut nişte greşeli în favoarea CFR-ului foarte mari. Am văzut şi la meciul Vaslui - Astra, un fault evident la golul egalizator. Multe greşeli în favoarea echipelor care sunt în vecinătatea noastră în calasament. Poate să se supere cine s-o supăra, dar vreau arbitraje corecte. Unii au reuşuit să fie imparţiali, l-am văzut pe Colţescu... Îl înţeleg pe Crăciunescu, are o arie de selecţie restânsă", a adăugat el.

Stoica a menţionat că tehnicianul Mihai Stoichiţă, care a fost văzut în minutul 56 al meciului vorbind la telefon, a vorbit probabil cu finanţatorul Gigi Becali: "Probabil că Stoichiţă a vorbit cu Gigi şi trebuie să se înţeleagă foatre clar că noi suntem conectaţi la tot ce se întâmplă, pentru că este cel mai important meci. Echipa s-a făcut în vestiar şi schimbările aici. Şi Gigi era foarte curios să vadă starea unor jucători".

Surse:  www.mediafax.ro   

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash