București, 16 Mai 2018

Mihai Popescu: „Am înțeles că mingea a intrat în poartă cu toată circumstanța

Mihai-Popescu-Dinamo

La Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu, Juventus București a pierdut meciul disputat marți, din cadrul celei de-a 10-a etape din play-out, cu Dinamo, scor 0-2 și este cu un picior în Liga a 2-a. Au marcat pentru Dinamo, Mihai Popescu, minutul 64 și Dan Nistor, minutul 72.

În prima parte a meciului, am putut consemna două mari ocazii de gol ale dinamoviștilor, prin Hanca, minutul 13 și Popa, minutul 17, de fiecare dată, portarul Drăghia s-a făcut remarcat. Marian Constantinescu putea deschide scorul în minutul 37, atunci când scăpase singur spre poartă și mingea a nimerit stâlpul porții.

Fundașul echipei Dinamo, de 25 de ani, autorul primului gol dinamovist, o bijuterie de gol, mingea trimisă de el cu capul, a lovit mai întâi transversala, apoi stâlpul porții și a depășit linia porții cu toată circumferința, a declarat la televiziunea Digi, după meci următoarele: „Am sărit, am lovit mingea, am văzut că a intrat sută la sută în poartă, după care am așteptat decizia arbitrului și din fericire pentru mine și pentru noi, a validat. Am înțeles că a intrat cu toată circumstanța și mă bucur că am marcat din nou și că am câștigat. Avem un obiectiv comun și propriu să nu pierdem nici un meci până la sfârșit, încercăm să facem lucrul acesta. Cu siguranță, ne pregătim pentru anul viitor și sperăm să facem o echipă competitivă și să nu mai ajungem în situația aceasta.”

Întrebat despre suporteri, care au cântat până la final, dar au stricat momentul de reculegere, Mihai Popescu a spus: „Suporterii noștri sunt unici în România, poate și în lume, aceștia sunt, le mulțumim că ne susțin în situația proastă în care suntem acum, dar cu victoriile pe care le aducem și lor și nouă, sperăm ca și din sezonul viitor, să ne fie alături în continuare și cât mai mulți și să clădim o echipă unită. Dedic golul, prietenei mele, viitoarei mele soții și familiei mele, care m-a susținut necondiționat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii