București, 29 Octombrie 2015.

Michel Platini, spune că este "cel mai în măsură să conducă fotbalul mondial"

michel-platini_GettyÎntr-un interviu acordat în exclusivitate cotidianului The Telegraph, Platini a acuzat inspectorii de etică, pentru că nu au investigat cazul, înainte de interzicerea lui.

El insistă că își va rezolva problema la cea mai înaltă instanță, pentru a șterge numele său și este determinat să continue cu candidatura sa, de a reuși contra fostului său prieten, Sepp Blatter, la alegerile din februarie.

Platini, președintele UEFA de opt ani, a insistat: "Cele două milioane de franci elvețieni, reprezintă echivalentul a patru ani de restanțe salariale, pe care FIFA mi le datora de atunci când am fost consilier special al președintelui. Președintele însuși mi-a oferit un contract și un salariu pe care l-am acceptat.

Președintele UEFA, Michel Platini, spune că el este "cel mai în măsură să conducă fotbalul mondial", într-un interviu publicat joi în elvețian Le Matin și preluat de cotidianul L'equipe, în ciuda suspendării de 90 de zile la care este supus. "Vreau să ajut pentru că știu că am toate șansele de a câștiga președinția FIFA", a declarat fostul numărul 10, într-un fragment de interviu publicat miercuri pe site-ul ziarului elvețian.

Cine sunt cei 7 candidați pentru alegerile la postul de Președente FIFA din Februarie 2016?

1. Gianni Infantino,  Secretarul general al UEFA.

2. Sheikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa, Președintele Confederației de Fotbal din Asia.

3. Jerome Champagne, Fost Executiv al FIFA și diplomat francez.

4. Musa Bility,  Președintele liberian FA.

5. Printul Ali Bin Al Hussein, Învins de Blatter în recentele alegeri din 2014, fiind un critic deschis al fostului presedinte.

6. Tokyo Sexwale, Cunoscut pentru campaniile anti-apartheid și este foarte apreciat în cercurile Fifa

7. Michel Platini, Legendarul mijlocașul francez, are mare experiență în administrație, fiind Președinte UEFA de 8 ani.

Alexandru Neata; Img: Tegraph/Getty

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.