căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

11 aprilie 2012

Image Transparency Script

Michel Platini a înmânat trofeul Ligii Europa primarului Oprescu

Sorin_Oprescu_Europa_LeaguePreşedintele UEFA, Michel Platini, a înmânat, miercuri, trofeul Ligii Europa primarului Capitalei, Sorin Oprescu, în cadrul unui eveniment organizat la Arena Naţională.

La începutul festivităţii, la care au participat, printre alţii, fundaşul Cristian Săpunaru şi un oficial al echipei FC Porto, a fost prezentat un film despre deţinătoarea trofeului, FC Porto.

Săpunaru a adus trofeul de argint, care cântăreşte 15 kilograme, la Bucureşti ca reprezentant al clubului FC Porto.

"A fost cel mai important trofeu din viaţa mea, sper să nu rămână numai acesta şi sper ca aceasta să fie una dintre cele mai frumoase finale", a afirmat fostul rapidist.

"Vreau să spun că stadionul este magnific, este un stadion superb, vreau să îl felicit pe primarul Capitalei. Ştiu entuziasmul românilor pentru a cumpăra bilete eu sunt foarte fericit şi bucuros că vin să vadă o foarte frumoasă finală Europa League", a spus Platini înaintea înmânării trofeului.

La rândul său, Oprescu a declarat că este mândru de Arena Naţională. "Absolut da, e gata stadionul. Am ocazia să le mulţumesc tuturor începând cu domnul preşedinte al UEFA, domnul Platini, Mircea Sandu şi tuturor prietenilor mei, constructorilor, care au făcut ca în doi ani şi jumătate această construcţie să fie terminată. Sunt mândru de ea", a spus primarul.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, speră ca UEFA să acorde României şi organizarea altor competiţii: "Dacă ne conportăm la un nivel ridicat sunt convins că UEFA va atribui şi alte competiţii. Putem să organizăm un campionat european cu 24 de echipe. Este un alt vis al meu pe care sper să-l trăiesc dintr-o tribună de stadion din România."

Trofeul a fost transportant într-o maşină de teren de la Arena Naţională în Piaţa George Enescu , unde a fost instalat pe un piedestal, în prezenţa ambasadorului finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici. Câteva zeci de persoane au asistat la sosirea trofeului de argint, care cântăreşte 15 kilograme.

Cupa va rămâne aici până vineri, când va fi transferată la Băneasa Shopping Cit y. Până la finala din 9 mai, trofeul va mai fi expus în următoarele locuri din Bucureşti: 17-19 aprilie, Pasajul Universităţii; 20-22 aprilie, Centrul Vechi (pe strada Lipscani); 23-26 aprilie, Căminele studenţeşti ale Institutului Politehnic din Regie; 27-29 aprilie, Tribuna VIP a Naţional Arena; 30 aprilie-1 mai, Primăria Generală a Capitalei; 2-3 mai, sediul SEAT; 4-6 mai, Parcul Unirii; 7 mai, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Surse: imagine www.prosport.ro text: www.mediafax.ro  

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash