Michael Schumacher este vizitat frecvent la spital de familie și prieteni
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Michael Schumacher este vizitat frecvent la spital de familie și prieteni

Michael-Schumacher-si-sotia-sa-CorinaBucurești, 10 februarie 2014. Soția lui Michael Schumacher, Corina Schumacher, familia și prietenii vizitează frecvent la spitalul din Grenoble, fosta mare Stea a Formulei 1, după ce a fost nevoie de șase săptămâni să fie în comă din cauza unui accident de schi. Ei vorbesc de unele îmbunătățiri, conform ziarului german, Bild.

Dr. Heinz Peter Moecke, sef al Departamentului de Medicina de Urgenta, Asklepios Kliniken din Hamburg, a spus conform ziarului Bild că "Vocile familiei au un efect foarte calmant asupra pacientului și dă un sentiment de siguranță."

În afară de familia sa, Schumacher a fost vizitat de mai multe ori de Ross Brawn, fostul său șef de echipă, Jean Todt și fostul pilot șef Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobile.

Mai mult decât atât, Bild, menționează că în această săptămână este de așteptat să Patrick Quincy, procurorul care conduce ancheta, va închide cazul de accident al driverului german, pentru că nu a constatat nici o neregulă.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash