Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Iunie 2017

Mexic învinge Rusia, scor 2-1 și merge în semifinalele Cupei Confederațiilor

Mexic-Rusia-2-1

Sâmbătă, pe stadionul din Kazan, Mexic câștigă împotriva Rusiei, scor 2-1, în grupa A și se califică în semifinalele Cupei Confederațiilor. Tot în grupa A, Portugalia a câștigat cu 4-0, meciul cu Noua Zeelandă și se califică în semifinale, alături de Mexic, cu câte 7 puncte.

De menționat, faptul că, în minutul 18, la o fază controversată în careul Mexicului, a fost folosită tehnologia video-asistent și nu a fost acordat penalty pentru Rusia, de către arbitrul de centru Fahad al Mirdasi, din Arabia Saudită.

Pentru Mexic, au marcat Nestor Araujo, '30 și Hirving Lozano, '52, în timp ce Alexander Samedov, '25, a deschis scorul pentru Rusia.

Din minutul 68, Rusia a evoluat în 10 oameni, Yuri Zhirkov, fiind eliminat pentru lovirea cu cotul a unui adversar.

Antrenorul echipei Mexic, Juan Carlos Osorio, a declarat după calificarea echipei sale în semifinalele Cupei Confederațiilor, următoarele: "Unul dintre cele mai mari lucruri pe care această echipă a realizat-o este rezistența. Știm cum să continuăm până în ultimul minut, cu determinare, pasiune - întotdeauna în spiritul jocului - și curaj. Sunt foarte fericit pentru că băieții m-au ascultat într-adevăr și au dat totul. Știam că vom avea un joc foarte dur împotriva unei echipe foarte puternice a țării gazdă, care pur și simplu a trebuit să meargă la victorie. Am evoluat foarte bine și construim o echipă care continuă să demonstreze că are abilitatea și hotărârea de a da tot ce este bun împotriva oricărei formații. Aceasta este o mare victorie pentru fotbalul mexican. Cred că am meritat să câștigăm și suntem încântați de rezultatul și de performanța echipei."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii