Vidal: Suntem o echipă puternică
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Messi își va prelungi contractul cu FC Barcelona

Leo-Messi-2014București, 25 ianuarie 2014. Josep Maria Bartomeu spune că se va prelungi în curând contractul cu Leo Messi. Teoretic, discuțiile nu ar trebui să se mai întindă prea mult, deoarece condițiile dintre club si jucator au fost stabilite deja. Leo Messi își va îmbunătăți în mod semnificativ veniturile și salariul va fi egal cu cel al lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Portughezul castigă 18 milioane de euro, plus alte 3 venituri din alte clauze. Messi va fi și el în această linie, care este o îmbunătățire semnificativă, deoarece chiar acum argentinianul are un venit net de 13 milioane de euro și poate ajunge până la 16 în cazul în care va obține toate obiectivele, conform ziarului Marca.

Noul contract a fost deja pus de acord între președintele Rosell (care a demisionat de curând) și tatăl jucătorului. Nu a fost semnat înainte pentru că au vrut să clarifice reînnoirea contractului și cu Iniesta.

Clubul FC Barcelona, vrea să semneze cât mai repede prelungirea contractului cu Messi, având în vedere că se apropie primul meci din runda Champions League, împotriva lui Manchester City.

O altă reînnoire de contract în scurt timp, este cea a lui Gerard Piqué, iar părțile ar fi început deja să discute această chestiune.

Alexandru Neata, imagine Marca

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash