căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Messi câştigă cu Argentina, se scufundă Uruguayul

Messi, Argentina-Chile 2-1Bucuresti, 18 octombrie 2012. Vedeta Barcelonei isi conduce echipa spre o victorie cu 2-1 asupra nationalei Chiline, confirmandu-si pozitia de lidera a grupei. Sufera o infrangere amara echipa lui Tabarez, invinsa cu 4-1 de Bolivia.

Astazi a fost o zi de calificari si in America Latina, de unde sosesc doua confirmari: forta fenomenala a Argentinei si momentul de criza prin care trece Uruguayul.

Dupa ce a fost invinsa cu 3-0 de catre Argentina (favorita la casele de pariuri sportive),  nationala Uruguayului a mai suferit o infrangere usturatoare, de data aceasta in fata Boliviei (scor 4-1). Pentru Cavani & co., aceasta a fost cea de-a treia infrangere din ultimele patru partide. Cavani, care a inceput meciul de pe banca, a intrat pe teren in minutul ’36 cand echipa sa era deja condusa cu 2-0 (inscrisesera Saucedo di Mojica). Intrarea „matadorului” nu a schimbat lucrurile pe tabela de marcaj in favoarea echipei sale, ci mai degraba in favoarea adversarilor, care au mai reusit doua goluri prin Saucedo. Uruguayul a reusit doar golul de onoare, marcat de atacantul gruparii Liverpool, Suarez. Pe cealalta parte, Argentina s-a impus in fata nationalei Chiliene (scor 2-1) multumita golurilor inscrise de Messi (Barca) si Higuain (Real). Pentru adversari a inscris Gutierrez in minutul ’92. Cu acest gol, Messi a ajuns la 31 de goluri marcate pentru nationala sa si se afla la doar trei goluri in urma lui Maradona, al treilea cel mai bun marcator al nationalei argentiniene. Alb-albastrii au realizat astfel cea de-a cincea victorie din ultimele sase meciuri si se alfa la conducerea grupei cu 20 de puncte.

Castiga dupa 5 infrangeri consecutive si reprezentativa Paraguayului, care invinge Peru, scor 1-0, multumita lui Pablo Aguilar. In ciuda victoriei, Paraguayul ramane pe ultima pozitie cu 7 puncte. In fine, egaleaza Venezuela si Ecuador (1-1), echipe pentru care au inscris Arango, respectiv Castillo.

Clasament: Argentina (20 de puncte), Ecuador (17), Columbia (16), Venezuela (12), Uruguay (12), Chile (12), Bolivia (8), Peru (8), Paraguay (7).

Pentru a alfa ultimele noutati din Liga 1 va invintam sa vizitati

Bogdan Marinescu; imagine: http://newshopper.sulekha.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash