Meciul cu Săgeata- o bună repetiție înaintea meciului cu Schalche
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Meciul cu Săgeata- o bună repetiție înaintea meciului cu Schalche

Steaua-SageataBucuresti, 15 septembrie 2013. Laurențiu Reghecampf a avut un bun prilej în partida Steaua-Săgeata (5-0) să contureze o formulă de echipă, în special cu noii veniți în perspectiva meciului de miercuri cu Schalke din deplasare.

Declarațiile celor de la Săgeata făcute înaintea acestui meci, precum că vor face o surpriză pe Ghencea s-au dovedit nefondate, ținând cont de felul cum s-au prezentat și mai ales de valoarea loturilor celor două echipe.

Tehnicianul stelist, Laurențiu Reghecampf a declarat imediat după meci pentru Digi Sport, următoarele: “Le-am spus băieților că vom întâlni o echipă care va veni în Ghencea decisă să facă o surpriză. Am marcat repede, am înscris cinci goluri, am avut și alte ocazii. le-am spus că vreau să jucăm pe întreaga durată a partidei, să creștem de la meci la meci. Mă bucur și pentru cei nou-veniți că au marcat, și aici mă refer la Kapetanos și Piovaccari“.

“Ne-am dorit ca Stanciu și Piovaccari să joace 45 de minute, ca să joace și Kapetanos și Adi Popa. Era imperios necesar, pentru că trebuie să alagem cea mai bună echipă, miercuri, la meciul cu Schalke. Este bine că am de unde să aleg. Nu-mi fac probleme, știm exact cum trebuie să jucăm în Germania iar cei mai buni vor intra pe teren“, a mai spus Reghe.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash