București, 14 Noiembrie 2015.

Meciul amical Anglia-Franța suspendat după atacurile din jurul Stade de France

Franta-Germania-amicalȘeful de presă al echipei Franței, Philippe Tournon a declarat, vineri, seara târziu, după terminarea meciului amical, Franța și Germania (2-0), faptul că, meciul amical programat pentru marți, la Londra împotriva Angliei, ar putea să nu mai aibe loc, în urma atacurilor care au avut loc la Paris și în jurul Stade de France, informează L'Equipe.

Olivier Giroud și rezerva André-Pierre Gignac, au marcat pentru Franța, gazda Euro 2016, golurile victoriei în meciul amical contra Germaniei, într-o întâlnire umbrită de atacurile de la Paris, soldate cu zeci de morți.

Elicoptere de poliție au încercuit stadionul la fluierul final, după ce președintele francez Francois Hollande, a plecat de la stadion la Ministerul de Interne.

Antrenorul reprezentativei Germaniei, Joachim Low a spus după meci: "Suntem cu toții în stare de șoc. Jocul și obiectivele se mută în fundal, într-o zi ca asta. Ni s-a spus în vestiare ce sa întâmplat. Toți dintre noi de pe bancă am fost un speriați din cauza unei amenințări cu bombă avute azi mai devreme, când am petrecut trei ore în afara hotelului nostru", informează Daily Mail.

Fanii prezenți la Stade de France nu au putut ieși după meci și au așteptat pe gazon, pentru a putea părăsi în siguranță stadionul.

Alexandru Neata; img. AFP Getty images/Daily Mail

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.