Meciul Ungaria-România se va disputa fără spectatori, a decis Comisia de Disciplină a FIFA
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Meciul Ungaria-România se va disputa fără spectatori, a decis Comisia de Disciplină a FIFA

Nationala-Romaniei-an-2012Bucuresti, 08 ian. 2013. Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară, după manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012, astfel că partida Ungaria-România, din preliminariile CM-2014, programată în martie, se va juca fără spectatori.

De asemenea, federaţia de la Budapesta (MLSZ) a fost amendată cu 40.000 de franci elveţieni.

Meciul Ungaria - România este programat la 22 martie.

De asemenea, Comisia de Disciplină a FIFA a decis sancţionarea federaţiei bulgare (BFU), după ce la meciul cu Danemarca, din 12 octombrie, jucătorul danezilor, Patrick Mtiliga, a fost victima injuriilor rasiste din partea fanilor bulgari. Astfel, partida Bulgaria - Malta, din preliminariile CM-2014, programată în 22 martie, se va juca tot fără spectatori. BFU a fost amendată de FIFA cu 35.000 de franci elveţieni.

"MLZS şi BFU au fost avertizate în privinţa comportamentului pe viitor, iar dacă astfel de incidente vor mai avea loc, Comisia de Disciplină a FIFA nu va avea altă soluţie decât să impună sancţiuni mai dure, putând merge până la pierderea unui meci, retragerea de puncte sau descalificarea dintr-o competiţie", a notat FIFA pe site-ul oficial.

mediafax


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.