Fotbal flash-Welcome to my website

 

Meciul Muntenegru- Rusia a fost abandonat datorită incidentelor

Igor-AkinfeevBucurești, 28 Martie 2015. Portarul echipei Rusia, Igor Akinfeev a fost lovit în partea din spate a capului de o petardă, la debutul meciului de calificare EURO 2016, cu Muntenegru disputat la Podgorica.

Akinfeev, de 28 ani, a fost lovit în primul minut al meciului din Grupa G, la Gradski Stadion și a fost scos pe targă și apoi înlocuit cu Yuri Lodygin.

După o întârziere de 35 de minute arbitru german Deniz Aytekin, a reluat meciul.

Startul celei de a doua reprize a fost întârziat cu 18 minute, din cauza perturbațiilor și ciocnirilor care au izbucnit atunci când Roman Shirokov, în minutul 66 a executat un penalti, iar portarul echipei Muntenegru, Vukasin Poleksic a salvat.

Aytekin a condus apoi jucătorii la vestiare pentru a doua și ultima dată.

Jocul a fost abandonat în a doua jumătate a reprizei secunde la scorul de 0-0, după o încăierare care implică jucători și a personalul oficial al băncii de rezerve.

UEFA declară că va aștepta să primească rapoartele de la delegat și arbitru înainte de a deschide proceduri disciplinare.

Akinfeev a fost dus la spitalul local din capitală Podgorica din Muntenegru, purtând o proteză gât. BBC Sport, menționează că, medicul Miljan Zindovic, de la spital Podgorica, a declarat despre Akinfeev, că a fost adus la spital cu un traumatism la gât și cu arsuri minore. După examinarea medicală, portarul Akinfeev nu a avut leziuni majore, dar va rămâne sub observație în spital pentru "câteva ore".

Alexandru Neata; img: BBC/AFP

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.