Meciul Grecia vs România se dispută fără spectatori în tribune

Antrenament-GreciaBucurești, 06 septembrie 2014. Partida oficială din cadrul preliminariilor EURO 2016, dintre selecționatele Greciei și României, se va disputa duminică fără spectatori în tribune, urmare unei sancțiuni aplicate de UEFA.

Fundașul grec Giorgos Tzavellas, a declarat conform cotidianului grec Gazzetta, următoarele: "Cred că trebuie să continuăm ceea ce am construit în ultimii ani, cu noul antrenor. Sperăm cu toții să câștigăm, pentru a începe cu dreptul startul. Păcat că nu există fani în stadion, este foarte rău după evoluția bună la Cupa Mondială, astfel încât nu putem juca un joc acasă, în fața fanilor. Dar este un joc, acesta va trece și vom avea ocazia de a juca apoi în fața fanilor noștri. "

Antrenorul Greciei, italianul Claudio Ranieri, încă este în căutări, pentru definitivarea unei formule de echipă, mai ales pentru postul de mijlocaș ofensiv. Astfel a programat antrenament mai relaxant, chiar în ziua meciului, la ora 10:00.

Meciul este arbitrat de o brigadă de arbitrii din Anglia, având la centru pe Mark Clattenburg (39 de ani), ajutat de conaționalii săi  Michael Mullarkey și Simon Beck. Al patrulea oficial va fi Simon Bennett, iar arbitrii adiționali sunt Andre Marriner si Lee Probert.

Alexandru Neata; img Gazzetta

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.