Fotbal flash-Welcome to my website

 

Meci din etapa a 29-a, Rapid-FC Botoșani, scor 2-2

Rapid-Botosani-2-2București, 29 Aprilie 2015. Rapid și FC Botoșani, au terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată marți pe stadionul Giulești din etapa a 29-a, la capătul unui meci frumos.

Meciul, desfășurat pe ploaie, a avut ritm, goluri, ratări de ambele părți, toate ingredientele unui fotbal plăcut.

Pentru Rapid au marcat Edu Oriol în minutul 52 și Săpunaru din penalty în minutul 76, iar pentru oaspeți au înscris Ivanovic în minutul 25 și Vașvari în minutul 73 din penalti.

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Rapid, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Această remiză a fost un rezultat corect din punctul meu de vedere, zic eu că în prima repriză au avut câteva ocazii echipa din Boroșani iar noi în repriza secundă am ratat ocazii mari, ultima la sfârșitul meciului. Este un pic de dezamăgire, dar viața merge înainte. Știam că FC Botoșani este o echipă foarte bună, agresivă, dinamică cu jucători de viteză și ne-au pus probleme. Noi în continuare mergem înainte".

Întrebat dacă este supărat pe Buchta pentru faultul din careu, Bergodi a spus: "Nu sunt supărat, se poate greși, în fotbal se întâmplă, nu trebuie să ne gândim la pedeapsă".

"În a doua repriză, am mărit viteza de joc și am fost în jumătatea adversă mai mult decât în prima repriză și am ratat mari ocazii. Și ei au avut două ocazii foarte bune. De asta spun eu că a fost un meci foarte frumos. Acum trebuie să ne gândim la meciul următor cu Iașiul pentru că, campionatul continuă, chiar dacă am terminat egal acasă", a mai spus Bergodi.

Cristi Săpunaru a declarat după meci la Dolce Sport: "A fost un meci frumos, fiecare a dominat o repriză. A ieșit un meci frumos și cred că rezultatul e echitabil. Botoșaniul merită să joace în cupele europene".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.