Megamenu for Bootstrap
 


București, 18 Martie 2017

Meci cu scântei la Cluj, CFR v Astra, scor 3-2, cu o brigadă de arbitri în centrul atenției!

CFR-Astra-3-2-play-off

În primul meci al etapei a 2-a, din play-off, disputat vineri, CFR Cluj a învins Astra Giurgiu, scor 3-2, după o partidă cu scântei, în care Marius Șumudică a fost trimis în tribune pentru proteste, de centralul Sebastian Colțescu.

Atacantul echipei CFR Cluj, Billel Omrani a șutat din 7-8 metri puternic în minutul 18, luând-ul la țintă pe Silviu Lung Jr, care și-a pierdut cunoștința, fiind transportat la spital cu ambulanța. Meciul a fost întrerupt din această cauză, nu mai puțin de 8 minute!

Ambii antrenori ai echipei Astra, au criticat după meci, maniera de arbitraj a centralului Sebastian Colțescu. Secundul echipei Astra, Cristian Petre, a declarat la televiziunea Digi: "Cred că s-a pornit de la faza cu Omrani, când a fost în ofsaid, lovind-ul neintenționat credem noi, din 2-3 metri, în buză pe Silvică. A trebuit să-l ducă la spital și vă dați seama o lovitură din doi metri nu este ușor de digerat. De acolo, a început o tensiune, ușor nelalocul ei, dar cred eu că a fost un meci bun din partea ambelor echipe, cu un plus de motivație și de atitudine din partea lor."

Despre eliminarea lui Șumudică, Cristian Petre a declarat: "Domnul Colțescu, v-am mai spus, din acel moment de anul trecut, când a fost etichetat arbitru de casă, când vrea să arbitreze șmecherește, arbitrează șmecherește. A fost o fază când trebuia să lase legea avantajului, clar de tot, n-a dat, a dat un fault, știind să ne oprească la timpul potrivit. Șumudică nu este prost! A știut de ce a oprit, iar de acolo a început conflictul."

Brigada de arbitri, în frunte cu centralul Sebastian Colțescu a dezavantajat clar și pe CFR Cluj, neacordând un gol valabil, marcat de Omrani, în minutul 11.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii