București, 12 Martie 2019

Meci cu garda jos pe Arena Națională, FCSB pierde cu FC Viitorul, în prima etapă de play-off, scor 1-2

../Imagini-002-2019/FCSB-Viitorul-1-2

Luni, pe Arena Națională, în ultima partidă a etapei a 1-a, din play-off, FCSB a ratat cât pentru un campionat întreg și a pierdut cu FC Viitorul, scor 1-2, Meciul a fost unul cu garda jos, câștigat de elevii lui Gică Hagi, care au alergat mai mult, chiar dacă la începutul reprizei secunde au făcut față iureșului echipei FCSB.

Pentru FC Viitorul, Calcan a dschis scorul relativ repede, în minutul 15, printr-un șut violent pe colțul lung. FCSB a reușit să egaleze prin Florinel Coman, pe finalul primei reprize (minutul 40), la o gafă a portarului Cojocaru, care a ieșit neinspirat din poartă. Ianis Hagi a obținut un penalty și tot el l-a transformat, în minutul 65, stabilind astfel scorul final la 2-1.

Cea mai grea fază pentru arbitrul Radu Petrescu, a fost cea a penalty-ului acordat echipei FC Viitorul, atunci când Ianis Hagi, a fost faultat de două ori, mai întâi de Morais, în afara careului, apoi a urmat la câteva secunde faultul lui Benzar, în interiorul careului. Fostul arbitru Ion Crăciunescu, spunea despre această fază, la televiziunea Digi, că trebuia acordat și un cartonaș roșu, întrucât Ianis scăpase singur spre poartă, fiind faultat.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de pe teren, rezistând cu stoicism la multiplele faulturi încasate de la Lucian Filip, cel care l-a avut în grijă, a obținut penalty-ul și și-a coordonat bine coechipierii, dând și pasa de gol lui Calcan. De la FCSB, Florinel Coman a jucat excelent, în afara golului marcat a mai executat două lovituri libere, excelet, prima a fost respinsă în extremis de Cojocaru, iar la cealaltă, a trimis balonul în stâlpul porții.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Ianis-Hagi-accidentat

Citește și: Marcel Bârsan și Ousmane Viera, ar trebui sancționați, după accidentarea lui Ianis Hagi

Partida importantă de la Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 25-a, dintre Sepsi OSK și FC Viitorul, pentru un loc de playoff, disputată vineri...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X