Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Aprilie 2016.

Meci cu garda jos la Severin, între Pandurii și ASA Tg. Mureș, scor 3-3

Pablo Brandan Meci nebun în ultima partidă a etapei a 6-a, din play-off-ul Ligii 1, disputat luni, între Pandurii și ASA Tg. Mureș, încheiat la egalitate, după ce gazdele conduceau cu 3-1, în minutul 51.

De la Pandurii au marcat Ioan Hora, minutul 10, care este și golgheterul la zi al campionatului cu 16 reușite, Liviu Antal în minutele 38 și 51, respectiv Voiculeț, minutul 19, Gorobsov, minutul 65 din lovitură liberă și Ionuț Balaur, minutul 80, pentru ASA Tg. Mureș.

Cu 31 puncte, Pandurii urcă un loc în clasament, pe poziția a 3-a, la egalitate de puncte cu Dinamo, despărțite de golaveraj, iar ASA ocupă locul 6, cu 22 puncte.

Antrenorul echipei Pandurii, Edi Iordănescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Eu cred că după momentul de 3-1 și felul cum am gestionat finalul jocului, nu am demonstrat nici foarte multă maturitate, nici inteligență, nicio mentalitate corectă. Nu este posibil să transformi la polul opus, un joc pe care l-ai controlat în acel moment în totalitate. A intervenit o relaxare incredibilă și ce mă deranjează, este că primele două goluri le primim pe niște greșeli copilărești".

"După golurile lor, a intervenit presiunea, ne-am pierdut agresivitatea, ne-am precipitat, lucruri pe care va trebui să le corectăm. Avem tăria să recunoaștem că puteam să pierdem acest joc", a spus în încheiere Edi Iordănescu.

În etapa următoare, luni, Pandurii vor evolua în deplasare cu FC Viitorul, iar ASA Tg. Mureș, se vor deplasa duminică în București, pentru meciul cu Dinamo.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.